top of page

Over mij

Hellen _23.JPG

Ik ben Hellen Koelewijn, geboren in 1977,  en moeder van twee geweldige volwassen dochters. Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in verschillende functies binnen de zorgsector en sinds 2017 ben ik actief als therapeut.

Zelf ben ik opgegroeid in een disfunctioneel gezin met de nodige gevolgen van dien. Waar ik mijn weg heb gevonden door de jaren heen, merkte ik tijdens gesprekken dat mijn weg soms inspirerend was voor mensen, maar dat mijn weg niet persé hun weg was. Hier ontstond de behoefte om een opleiding te gaan volgen waarin ik zou leren om mensen maatwerk te kunnen bieden op het pad dat zij volgen.
Om op een verdiepende, krachtige manier mensen te kunnen helpen heb ik de 4-jarige HBO opleiding tot psychodynamisch therapeut gevolgd. Aansluitend hierop heb ik nog een jaar systemisch werk, het begeleiden van (familie)opstellingen, gedaan. 

Met deze basis kan ik vanuit een breed palet mensen begeleiden die, om welke reden dan ook, even niet verder komen op hun weg, inzicht willen krijgen in hun eigen handelen, een verandering willen, de balans kwijt zijn of weer meer in verbinding met zichzelf willen komen. 

bottom of page