WERKWIJZE & TARIEVEN

Mijn werkwijze is persoonlijk, diepgaand en confronterend met warmte en een vleugje humor.

Tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek kijken we samen of er een klik is om aan het werk te gaan.

Daarna volgt een intakegesprek waarbij we een plan van aanpak gaan opstellen. Afgestemd op de situatie spreken we de frequentie van de sessies af. Een sessie duurt gemiddeld 60-90 minuten. 

Afgestemd op jou, zal ik interventies inzetten zodat jij kunt komen waar je wilt zijn. Hierbij kijken we ook naar de samenhang met je achtergrond en hoe je leeft; denk aan gezin, familie, omgeving, werk, enz.

 

TARIEVEN

Kennismakingsconsult (30 min)              Gratis

Therapiesessie                                         €75  p/u
 

VERGOEDINGEN

Via de verzekering:

Wanneer je aanvullend bent verzekerd, heb je mogelijk recht op een vergoeding.

Check uw verzekeringspolis hiervoor.

Via werkgever:

Werkgevers hebben veelal een budget beschikbaar voor personeelsontwikkeling. Als werknemer kun je aanspraak hierop maken en dit besteden aan coaching, training of opleiding.

Vraag je werkgever welke mogelijkheden er zijn.

 

AANVULLENDE INFORMATIE

De factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden voldaan. Bij overschrijding van de betalingstermijn zal een nieuwe afspraak niet starten tot de openstaande factuur is voldaan.

Afzeggen of verplaatsen van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de afspraak en kan telefonisch, via een whatsapp of e-mail, anders wordt 50% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

KLACHTEN & GESCHILLEN

Wanneer je het ergens niet mee eens bent ga ik graag met je in gesprek om tot een oplossing te komen. Als hulpverlener ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging met een klachten en geschillencommissie. Wil je meer weten? Klik hier