top of page

WERKWIJZE & TARIEVEN

Mijn werkwijze is persoonlijk, diepgaand en confronterend met warmte en een vleugje humor.
Tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek kijken we samen of er een klik is om aan het werk te gaan.
Daarna volgt een intakegesprek waarbij we een plan van aanpak gaan opstellen. Afgestemd op de situatie spreken we de frequentie van de sessies af. Een sessie duurt gemiddeld 60-90 minuten. 
Afgestemd op jou, zal ik interventies inzetten zodat jij kunt komen waar je wilt zijn. Hierbij kijken we ook naar de samenhang met je achtergrond en hoe je leeft; denk aan gezin, familie, omgeving, werk, enz.
 
TARIEVEN
Telefonisch kennismakingsconsult           Gratis
Therapiesessie                                                        €95  p/u
langer dan het 1e uur, per 15 min             €20

BEDRIJVEN/ORGANISATIES
Voor coach/therapie mogelijkheden worden maatwerktarieven afgesproken

VERGOEDINGEN
Via de verzekering:
Psychodynamische therapie valt onder complementaire zorg en wordt mogelijk (deels) vergoed door uw zorgverzekering. Check uw verzekeringspolis hiervoor.
* systeemopstellingen komen niet in aanmerking voor vergoeding

Via werkgever:
Werkgevers hebben veelal een budget beschikbaar voor personeelsontwikkeling. Als werknemer kun je aanspraak hierop maken en dit besteden aan coaching, training of opleiding.
Vraag je werkgever welke mogelijkheden er zijn.
 
AANVULLENDE INFORMATIE
De factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden voldaan. Bij overschrijding van de betalingstermijn zal een nieuwe afspraak niet starten tot de openstaande factuur is voldaan.

Afzeggen of verplaatsen van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de afspraak en kan telefonisch, via een whatsapp of e-mail, anders wordt 50% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

KLACHTEN & GESCHILLEN
Wanneer je het ergens niet mee eens bent ga ik graag met je in gesprek om tot een oplossing te komen. Als hulpverlener ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging (VBAG) met een klachten en geschillencommissie. Wil je meer weten? Klik 
hier

bottom of page